Kolarov undertegnet ny treårskontrakt

Kolarov signing picI fjor sommer kunne det se ut til at Aleksandar Kolarov var på vei vekk fra City. Han har imidlertid kommet sterkt tilbake og hatt en meget sterk sesong i City-drakta. Nå belønnes han med ny kontrakt.

Serberen kom til City fra Lazio sommeren 2010, og har siden den gang fått 99 kamper for City, der han har scoret totalt 15 mål. I mai kunne 28-åringen løfte Premier League-troféet for andre gang, etter å ha vært en sentral brikke i laget til Manuel Pellegrini gjennom hele sesongen.

Nå har han altså undertegnet en ny kontrakt med City som binder ham til klubben fram til sommeren 2018.

«Jeg er veldig glad og stolt over denne nye kontrakten», uttalte serberen etter å ha underskrevet. Jeg vil tilbringe de beste fotballårene av karrieren min her, og jeg er veldig glad for at jeg får lov å fortsette i denne klubben som jeg føler er hjemmet mitt. Jeg fikk spille mye forrige sesong, og jeg tror jeg overbeviste folk om at de kan stole på meg. Resultatet var at jeg ble tilbudt en ny kontrakt, og jeg signerte med glede.»

«Jeg er fornøyd med at vi vant to troféer forrige sesong, men jeg tror vi kan vinne mye mer i framtida. Vi har allerede vunnet alt som er å vinne i England, og jeg tror vi kan gjøre mye mer ute i Europa. Så vil vil prøve å gjenta det vi gjorde i England, og samtidig prøve å vinne noe i Europa. Det er resultatene som teller i fotball, og jeg tror vi har mye mer i vente», avsluttet en fornøyd Kolarov.

2 svar

  1. Har prestert skikkelig godt under Pellegrini!!

  2. Cato Olsen sier:

    Godt å høre, en fantastisk spiller

Legg igjen en kommentar