Tre uavgjorte i supportercupen

supportercupen2014Det ble ingen tap, men dessverre heller ingen seire til Citys supporterklubb i årets utgave av supportercupen.

Det var nok en gang flott vær på supportercupen, som vanlig arrangert på Snarøya. City hadde havnet i gruppe med Arsenal 1, Wolves og Chelsea 2, og tapte ingen av kampene, men vant dessverre heller ikke.

Resultater: 2-2 mot Arsenal 1 etter meget bra innsats. En kjempescoring av Jonas Greger og vi ledet 1-0. Gunners snudde, men Christian de Lange gjorde 2-2 rett før slutt. Laget kan være stolte av innsatsen i den kampen.

Så 1-1  mot Wolves der vi ledet lenge 1-0, men var uheldige på utligningen. I tillegg hadde vi to skudd i treverket. Etter to uavgjorte resultater er det vanskelig å gå videre i cupen siden bare 6 av 10 puljetoere kvalifiserer seg.

Siste kamp endte 2-2 mot Chelseas 2- lag. Her ledet vi 2-0, men mange skader og ukonsentrasjon gjorde at seieren glapp. Her hadde vi et spillemessig overtak hele tiden, og 2-0-ledelsen ble tatt igjen helt på slutten av matchen.

Flott debut i cupen av Arndt Kubosch i forsvaret, Knut Bråten storspilte også i forsvar bak en som vanlig meget god keeper Trond Bakke. Unggutten Halvor Skøien imponerte med helhjertet innsats og var et friskt pust i laget. Jonas Greger leverte en meget god kamp på topp, med to flotte scoringer på headinger.

Mange ble skadet, Espen Bråten i første kamp. Deretter John Selmer, Igor Rakanovic og Vegard Aksnes, så laget ble noe tynt etterhvert.

Dessverre var det mange skader og forfall også før cupen, og vi savnet selvsagt spillere som Marius Johansen, Kjartan Aanestad, Eivind Nustad, Nicklas Sramek, Andreas S Olsen og Geir Martinsen.

Vi minner om at supporterklubben arrangerer treninger på Voldsløkka HVER TORSDAG fra 18.00 til 20.00 og HVER SØNDAG fra 19.00 til ca 21.00. Bor du i Oslo området og kan ta turen er du velkommen med på treninger, ta kontakt med Tor på 90629446 om du vil være med på mailinglisten på dette!

supportercupen2014Bak fra venstre Jonas Greger – Igor Rakanovic – Halvor Skøien – Arndt Kubosch – Julian Nyrud – Espen Bråten – Neil Daniel.
Foran fra venstre Johan Leonhardsen – Vegard Aksnes – Christian de Lange – Knut Bråten – Trond Bakke.
(John Selmer ikke tilstede da bildet ble tatt).

2 svar

  1. Tor Sønsteby sier:

    Tottenhams 1. lag vant cupen for 4.gang, de slo man u 2 lag i finalen etter straffer.

  2. Per Arve Stenødegård sier:

    Det va da som svarte

Legg igjen en kommentar