– Yaya vil bli i City, men trenger mer oppmerksomhet og framtidig rolle

459415291_1955385aYaya Tourés agent sier nå at Yaya Touré gjerne vil bli i City ut karrieren, men at han trenger mer oppmerksomhet og en framtidig rolle som for eksempel trener eller sportsdirektør.

Først uttalte Yaya Tourés agent Dimitry Seluk at Yaya følte seg dårlig behandlet i City, at han ikke ble respektert og at bursdagen hans ikke ble feiret på skikkelig vis. Dette hadde ført til at Yaya Touré ønsket å forlate City. Så spøkte Yaya Touré selv om dette på Twitter og skrev at en skulle høre på hva han selv hadde å si, ikke agenten hans, før han plutselig snudde 180 grader og annonserte at alt agenten hadde sagt var riktig.

Nå har agent Seluk uttalt seg på nytt, og hevder nå at Yaya Touré ønsker å bli i City ut karrieren, men at han vil ha mer oppmerksomhet, og ønsker seg en framtidig rolle i klubben etter at karrieren tar slutt. «Selvsagt. Slik Real Madrid gjorde med Zinedine Zidane. Yaya trenger en framtid i klubben. Vi vil ikke ha ett pund mer, ikke en lenger kontrakt, ikke noe sånt, bare oppmerksomhet. Yaya vil ha mer oppmerksomhet. Da vil han føle seg lykkelig i klubben. Det er det viktigste! Jeg gjentar enda en gang – vi vil ikke ha ett pund mer i lønn!»

En spiller som Patrick Vieira ble værende i City etter at karrieren var slutt, og er nå manager for Citys Elite Development Squad. Om Yaya får det som han vil, kan også han få en lignende rolle.

5 svar

 1. Yngve Deila sier:

  Det er jo mye rart med denne agenten til YaYa.

 2. Per Arve Stenødegård sier:

  nå er det igjeen

 3. Per Arve Stenødegård sier:

  Hvor er bakern foresten

 4. Per Arve Stenødegård sier:

  Og ved veien. Den dagen spilleren føler seg større enn klubben, så er det bare en vei , EXIT

Legg igjen en kommentar