City inn på eiersiden i japansk J-League-klubb

JS31961554Manchester City fortsetter med å kjøpe seg inn i andre klubber. Først ble New York City startet opp i USA, der City er største eier, så ble den australske klubben Melbourne Heart kjøpt opp av City, og nå kjøper City Football Group (CFG) seg også inn i den japanske klubben Yokohama F Marinos.

Yokohama F Marinos spiller i den japanske J-ligaen, og ligger for øyeblikket på en 12. plass der. Det oppgis ikke hvor stor del av klubben det er City har kjøpt, men det bekreftes at City bare blir en minoritetseier.

«Vi er glade for å få spille en rolle i å investere og bygge opp YF Marinos pågående suksess», sa Ferran Soriano etter kjøpet. «Vi er stolte av å kunne tilby et samarbeidende og enhetlig tilnærming til fotball i alle klubbene som er en del av City-familien. Vi er samtidig likevel stolte over at alle klubbene våre har røttene i sitt lokalsamfunn, og har sterke bånd til sin supporterbase. Vi ser fram til å starte samarbeidet.»

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar