Lescott: -Forlater City med tungt hjerte

les-368754Joleon Lescotts kontrakt går ut i sommer, og City har ikke ønsket å fornye denne. Dermed ser det ut til at midtstopperens dager i City er talte, etter at han i 2009 undertegnet på en femårskontrakt etter overgangen fra Everton. Lescott innrømmer at det er med svært tungt hjerte han forlater City.

«To ligatitler, en FA-cup, Ligacup og Community Shield … ikke verst for en som bare er ute etter penger …» uttalte Lescott til Manchester Evening News. «Det er slutt nå, jeg kommer til å dra. Jeg har hatt et godt forhold med klubben, som har vært en stor del av meg. Slik jeg ser det er dette slutten, men hvis noe plutselig forandrer seg ville det vært flott, men det er ingen vonde følelser mellom meg og klubben. Jeg har hatt et flott forhold med dem. Jeg kjenner til den forretningsmessige siden ved det. Vi har hatt masse suksess og jeg bærer ikke noe nag. Alle snakker om at du kan se tilbake på ting når karrieren din tar slutt og se hva du har vunnet – og jeg vil da kunne se tilbake og se at jeg har vunnet fantastiske ting. Det var på ingen måte en dårlig beslutning å komme til City.»

Det er fem år siden Lescott i 2009 undertegnet en femårskontrakt med City, etter å ha blitt hentet fra Everton for £22 millioner av Citys daværende manager Mark Hughes. Lescott slet lenge med å finne formen i City, men ble etter hvert Vincent Kompanys faste stopperpartner, og de to utgjorde en solid duo i midtforsvaret da City vant serien for to år siden. Denne sesongen har det blitt mindre spilletid, og City ønsker altså nå ikke å fornye kontrakten med Lescott.

Hvor veien går videre for 31-åringen er usikkert. «Jeg får se hva som er best for meg og familien min og så ta en beslutning. Jeg har snakket med en rekke klubber i mange ulike land, men ingen beslutning er tatt ennå. Men jeg håper å ha klargjort ting ganske snart. Jeg vil helst ikke vente til VM er ferdig, men på den andre siden er det viktig å ikke ta noen forhastede beslutninger.» Lescott er uansett klar på at uansett hvor han havner vil det være et sted ned for han. «Jeg kan ikke komme et sted og vinne flere troféer enn jeg har gjort her. Utgangspunktet vil være veldig annerledes, uansett hvor jeg havner, men jeg har fortsatt mål og ambisjoner.»

Hva om City skulle ombestemme seg i siste liten og tilby Lescott en ny kontrakt? «Da blir jeg nødt til å veie ting opp mot hverandre,» svarer Lescott. «Denne klubben kommer til å vinne mer i løpet av de neste sesongene og jeg har lyst til å være en del av det. Jeg har ikke spilt så mye som jeg har hatt lyst til denne sesongen, men jeg har likevel 25 opptredener, så jeg har vært en stor del av det som har skjedd denne sesongen.»

1 svar

  1. 19. mai 2014

    […] ← Forrige […]

Legg igjen en kommentar