TV 2 sender City mot Al Ain FC

Javi-Garcia-gets-offt-he-plane-MF3B4459Rett etter at gårsdagens seiersparade i Manchester var over, ble City-spillerne kjørt til Manchester Airport for å sette seg på flyet til Abu Dhabi der de nå gjør seg klar til en kort post-season-turné. På torsdag spiller City mot Al Ain FC, og TV 2 har nå annonsert at denne kampen, med avspark kl. 17.40, sendes på TV 2 Sport Premium 2!

Englands beste lag ble i går hyllet av over 100 000 mennesker i Manchesters gater. Det hele startet utenfor Manchester Town Hall der det hadde samlet seg store mengder City-fans, som fikk se og høre City-spillerne fortelle om hvordan det var å vinne ligagull. Deretter ble spillerne kjørt rundt i buss i sentrum av Manchester, der de triumfende kunne vise fram både Premier League-pokalen og ligacuppokalen.before the parade the fans see the playersEdin and Nasty getting into the flow of the parade
Joe chats to the fans from the busPosers

 

Etter dette bar det altså rett til Abu Dhabi, der Citys eier, Sheikh Mansour, personlig får muligheten til å gratulere ligamesterne. Han får også muligheten til å se City spille mot Al Ain, i det som en regner med blir en oppvisningskamp uten altfor mye alvor. Kampen vises altså på TV 2 Sport Premium 2, med avspark kl. 17.40 på torsdag 15. mai.

4 svar

 1. Per Arne Rennestraum sier:

  Bra av TV2, men oppvisningskamper er nå uansett dørgende kjedelige.

 2. Yngve Deila sier:

  Jo, men vi må jo se gullguttene våre.

 3. Inger Frydenlund sier:

  Jeg skal se gullguttene våre i Abu Dhabi, byen jeg jobbet i for mange år siden ; på et sykehus bygget på oppdrag av Sheikh Zayed bin Sultan al Nahyan, Mansour’s far. Lar meg gjerne invitere en tur dit….

 4. Yngve Deila sier:

  Ja, det hadde vært noe .

Legg igjen en kommentar