-Tittelkampen ikke over

Samir and edin celeManuel Pellegrini er tydelig på at tittelkampen på ingen måte er over, og at fokuset nå ligger på kampen mot Aston Villa onsdag kveld.

Citys chilenske manager kan fortelle Citys offisielle nettsted at det verste City kan gjøre nå er å tro at Premier League er over. «Vi skal spille kamper mot lag som ikke har noe press på seg, så det er viktig at vi allerede nå starter å tenke på kampen mot Aston Villa på onsdag».

«Jeg mener det er viktig å fortsette på samme måte som vi har gjort. Kampen mot Everton var den siste bortekampen for sesongen, og husk på at vi startet sesongen med fire poeng på de første seks bortekampene! Sånn sett vil jeg si at laget har forbedret seg kraftig!»

«Vi har bare vunnet to ganger på de siste ti kampene her, og Everton spilte godt i dag. Du kunne se helt fra starten at de virkelig ønsket å vinne, og det ble en veldig tøff kamp for oss.»

Citys seier over Everton var en definitiv spiker i kista for Evertons drømmer å komme til Champions League, men det ble mange nervepirrende minutter da stillingen var 3-2 til City, som desperat forsøkte å forsvare inn ledelsen. Pellegrini hadde også noen tanker om hvordan kampen utviklet seg på denne stillingen. «Vi vant og det er det som teller. Presset på oss var altfor stort til at vi klarte å spille vår beste fotball, men vi spilte bra og taklet presset. Laget var kanskje nervøst på 3-2, men vi forsvarte oss godt. Vi startet kampen med å ligge under, så det var ikke enkelt å komme tilbake etter den vidunderscoringen. Etter det håndterte vi kampen godt, vi scoret tre mål og hadde også muligheter til å score flere. Alle spillerne spilte godt og fortjener all den heder og ære de kan få.»

Legg igjen en kommentar