To City-spillere på årets lag

Downloads16To City-spillere kom med på PFA Premier League Team of the Year, som er kåret fram av Premier League-spillerne selv.

Det er Vincent Kompany og Yaya Touré som har fått æren å havne på laget, som ikke inneholder en eneste Manchester United-spiller. Liverpools Luis Suarez stakk av med prisen PFA Player of the Year, der Yaya Touré også var nominert. Ivorianeren ble imidlertid slått av nevnte Suarez, i tillegg til Chelseas Eden Hazard. Sistnevnte stakk av med prisen PFA Young Player of the Year.

Hele årets lag: Cech (Chelsea), Shaw (Southampton), Kompany (Man City), Cahill (Chelsea), Coleman (Everton), Hazard (Chelsea), Yaya Toure (Man City), Gerrard (Liverpool), Lallana (Southampton), Suarez (Liverpool), Sturridge (Liverpool).

Legg igjen en kommentar