Silva ute i opptil tre uker

JS35288352David Silva slo mandag kveld opp igjen ankelskaden han har slitt med en lang stund, og blir nå ute to til tre uker. I verste fall er spanjolen ute resten av sesongen. David Silva har slitt med en ankelskade helt siden derbyseieren på Old Trafford for en måned siden, og det var svært overraskende at han ble klar til mandagens kamp mot West Bromwich. Vincent Kompany avslørte i et interju etter kampen at spillerne var klar over at Silva slet, og det spørs om det ikke hadde vært lurere å spare den elegante midtbanespilleren i denne kampen. Silva slo nemlig opp igjen samme ankelskade, og måtte i andre omgang bæres av banen på båre, med støtte rundt den skadde ankelen. Manchester Evening News skriver nå at Silva vil være ute i to til tre uker, men City håper på at han vil være tilbake før sesongen er over. City vil uansett måtte klare seg uten Silva i de viktige bortekampene mot Crystal Palace og Everton.

Legg igjen en kommentar