– Kapable til hva som helst

459415291_1955385aNoen spillere ånder for de store kampene og det er ofte de som gir oss de største øyeblikkene. Yaya Touré og Vincent Kompany er begge klare på hva som må til for å tukte Suáres og co.

Manchester City har syv kamper igjen å spille i Premier League og selv om alle er viktige i tetstriden så har mange medier titulert morgendagens oppgjør som en som kan være avgjørende for gullstriden. Spilleren som alltid står frem for de lyseblå i slike situasjoner er Yaya Touré, men ivorianeren selv vil ikke kalle søndagens kamp for avgjørende. –Vi har fortsatt to kamper til gode etter kampen mot Liverpool, minner den komplette midtbanespilleren oss på. –For meg så er kampene mot de lagene som slåss for å unngå nedrykk de aller vanskeligste.

Sånn som tabellen ser ut i skrivende stund så er West Bromwich Albion og Sunderland de klubbene som ligger dårligst an med tanke på et eventuelt nedrykk, og Yaya Touré påstår at de kampene kan bli vel så tøffe som søndagens oppgjør mot Brendan Rodgers gutter. – Vi så nylig at Crystal Palace slo Chelsea, og klubbene som holder på å rykke ned kan være i stand til hva som helst, påpeker trettiåringen som likevel understreker at morgendagens kamp blir viktig. – Det kommer til å bli en spennende kamp, og jeg gleder meg til å spille den. Vi kommer til å være fokuserte fordi vi ønsker å ta tre poeng, men vi må spille på vårt beste for å greie det.

En spiller som er usikker til i morgen er Vincent Kompany. Den belgiske hærføreren fikk seg en trøkk på trening etter en hodeduell med Micah Richards og er nå tvilsom før møtet med Liverpool. Hvis kapteinen ikke kan spille gir det Manuel Pellegrini en utfordring, men Kompany uttalte før treningen at hele laget står samlet før det som kan vise seg å bli sesongens viktigste kamp. – Det er to lag som scorer veldig mye mål, forteller 28-åringen, – Men vi har bare sluppet inn to på de syv siste, og den gjerrigheten er like viktig som at spissene våre scorer.

Det kan bli vanskelig å holde nullen i morgen mot ligaens mestscorende lag. Liverpool har vunnet ni kamper på rad og Kompany er ikke i tvil når han prater om de røde. – For meg så er Liverpool det beste laget vi har møtt denne sesongen og det kommer til å bli en utfordring, men vi har vunnet på Old Trafford, White Hart Lane og Allianz Arena tidligere, konstaterer kapteinen. – Vi vet at hvis spillerne, støtteapparatet og fansen står sammen er vi kapable til å klare hva som helst.

5 svar

 1. Øyvind Larsen sier:

  Kompany skadet på trening. Spiller/spiller ikke? Hvis ikke….ikke bra

 2. Morten sier:

  Står her at han er klar for å spille, men vet ikke om han er 100%.
  http://www.premierleague.com/en-gb/news/news/2013-14/apr/matchweek-34-liverpool-man-city.html?

 3. Per Arne Rennestraum sier:

  Kompany spiller nok, han vrei seg nok bare litt ekstra i smerte for å lure de røde

 4. Anonym sier:

  Vi taper nok en toppkamp på sure personlige feil.

 5. Arild Kvalvåg sier:

  Kompany burde kansje ikke spilt kampen, så kan vi tenke om det hadde vært noe suksess med Lescott?, årets mest utskjelte Martin D storspilte og gjorde at Suarez ble som før grinete og filming, Det er fortsatt poeng og kjempe om! Får en deja-vu fra kampen på Stamford Bridge tidligere i år og følelsen etter kampen er lika vond og kjenne på, CTID

Legg igjen en kommentar