Richards forlater City?

Micah actionDet skrives nå i engelske medier at Micah Richards kan være på vei bort fra City, til tross for å ha blitt tilbudt en kontraktforlengelse. Han kan bli en av flere engelske spillere som forlater City i sommer.The Guardian skriver i dag at Micah Richards har sagt nei til å forlange kontrakten med City, og skal ha innsett at han må finne en ny klubb om han skal få mer spilletid. Pablo Zabaleta har etter hvert blitt det klare førstevalget på høyrebackplassen, og Richards kan altså ende opp med å forlate klubben han debuterte for i oktober 2005 da han kom inn for Danny Mills fem minutter før slutt i et tap for Arsenal, og som han siden har spilt 231 kamper for.

Det skrives at flere engelskmenn kan være på vei vekk. Joleon Lescott har allerede bekreftet at han kommer til å forlate City når kontrakten hans går ut i sommer. Gareth Barry er allerede utlånt, og han skal være inneforstått med at hans tid i City er over. Det samme gjelder sannsynligvis Scott Sinclair, som er utlånt til West Bromwich Albion, mens tredjekeeper Richard Wrights kontrakt også går ut til sommeren.

Dermed kan Joe Hart og James Milner ende opp med å bli de eneste engelskmennene i Pellegrinis førstelagstropp, muligens i tillegg til Jack Rodwell, men det stilles også spørsmålstegn ved om Milner kommer til å bli værende. Milner skal være misfornøyd med lite spilletid, mens City ønsker å forlenge kontrakten. En som imidlertid ikke får kontrakten sin fornyet er Dedryck Boyata. Belgierens kontrakt går ut i sommer, og det forventes at han kommer til å forlate City.

5 svar

 1. Anonym sier:

  Håper at Milner blir, god makker for City!

 2. Anonym sier:

  Kommer til at savne Micah og Milner, hvis de forsvinder!

 3. Arne Persson sier:

  Micah har hatt noen fantastiske kamper som midtstopper. Jeg er veldig forundret over at han ikke fikk flere sjanser på den plassen.

 4. Jan Tore sier:

  Er ikkje overrasket over att Richards ikkje har fått fleire sjanser som stopper. Det han har vist som back har ikkje vært godt nok. Enkeltkamper har han vært bra. Men all over så er han taktisk svak og plasseringsevnen hans er skremmende. Innsats derimot er han bra på.
  Alt for mykje skadet dessverre. Synd om han drar. Fargeklatt.

 5. city fans sier:

  milner som satte inn 2-3 for city mot Bayern munchen i gruppe spille så vi glemmer ikke milner

Legg igjen en kommentar