City-treff i Trondheim

TrønderBlues inviterer til City-treff lørdag 29. mars i Trondheim med pubrebusløp, middag og kamp!

Thomas Lomundal orienterer:

Du inviteres herved til Trønder Blues sin årlige sammenkomst. Jeg håper mailen jeg sendte ut noen uker tilbake fant deg, og at du har holdt av dagen.

Dagen vil forløpe omtrent slik, med forbehold om endringer.

Klokken 13 starter et meget uformelt pubrebusløp. Oppmøte er Olav´s Pub og Spiseri (Olav Tryggvasond gate 5). Her vil du få oppgaver (med alternativer) stort sett knyttet til fotballklubben Manchester City. Etter å ha svart på, og levert oppgavene til undertegnede vil du få oppgitt en ny pub hvor nye oppgaver venter. Håper dette kan bli en artig oppfrisking på ny og gammel City-historikk.

Pubrebusløpet ender opp på Krambua, hvor jeg har resevert bord fra klokka 16.  Ønsker du middag møter du her i god tid før klokka 16 (for å unngå stress med maten før kampen). Jeg legger ved meny. Du må sende meg dine matbestillinger på mail innen mandag 24/3, 18:00. Jeg må få understreke at bestillingen er bindende og at alle tar ansvar for egne regninger i etterkant.

Rundens kamp er borte mot Arsenal, og vises på Three Lions fra klokken 18:30. Bord (rom) er reservert.

Håper og se så mange som mulig der, selv om tradisjonen med julebord ikke ble noe av denne sesongen.

Ikke nøl med å ta kontakt om det er noe du lurer på, eller om det er ting du ønsker å bidra med. Det setter jeg pris på. I perioden 21. – 24. mars er jeg selv på kamp i Manchester, og vil derfor mest sannsynlig være vanskelig å kommunisere med på mail da jeg har tenkt å bruke tiden på andre ting.

Mvh Thomas Lomundal
45491523

2 svar

 1. Anonym sier:

  Om noen ønsker å ta kontakt på mail er adressen: thomas_lomundal@hotmail.com

 2. Svein Ottar Myrvågnes sier:

  Hei alle i Trønderblues…

  Vil på det varmeste takke Dere alle for invitasjon til Deres strålende tilstelning i forbindelse med Arsenal kamp. Min kone Astrid Marie og meg satte stor pris på dette.
  Vi deltok også på et tidligere Julebord som ble arrangert for et par år siden.

  Ekstra stor takk til Thomas Lomundal som stod for ny invitasjon og selvfølgelig Ola Setsås som en fantastisk ambassadør og god venn.

  Har vanskeligheter med å få fullrost Dere alle sammen. Dere er noen fantastiske ambassadører for vårt kjære elskelige Manchester City.

  Med vennlig hilsen

  Astrid og Svein

Legg igjen en kommentar