Målløst mot Norwich

Norwich og City delte poengene i et målløst oppgjør på Carrow Road lørdag ettermiddag. Alvaro Negredo kom nærmest en scoring for City med en heading i tverrligger.

Manuel Pellegrini lot Stevan Jovetic starte på bekostning av Edin Dzeko på topp, mens Martin Demichelis denne gangen var å finne i midtforsvaret. James Milner var på sin side kommet inn på midtbanen.

Det ble et relativt kjedelig oppgjør mellom Norwich og Manchester City, da bortelaget fra Manchester skulle hevne tapet mot Chelsea i forrige seriekamp. City spilte mye ball og prøvde å finne åpninger i Norwichs forsvar, men kom seg sjelden til noe mer enn corner. Det førte til svært få målsjanser. Nærmest for City var Alvaro Negredo som headet i tverrligger etter drøye halvtimen spilt.

Norwich hadde også et par sjanser til å avgjøre, som da Redmond la inn fra høyrekanten rett før slutt. Ballen gikk forbi både Norwichs angripere og Citys forsvarere, og dermed endte kampen til slutt 0-0. Det betydde at City lot sjansen til å ta tabelltoppen gå fra seg, etter at Arsenal gikk på en skikkelig blemme borte mot Liverpool. Samtidig vant Chelsea og gikk dermed forbi begge lag. City er nå nede på tredjeplass.

3 svar

 1. Anonym sier:

  Nastasic er usikker når han spiller, trolig pga lite spilletid. Pellegrini insisterer på å benytte temposvake Demich. som begynner å vise store svakheter.
  Jeg mener Nastasic burde få spille seg opp som midtstopper sammen med Kompany, men, det kommer ikke til å skje.
  Ikke første gang at en ny manager drar med seg en gammel spiller som til slutt blir en belastning for laget……trist å se….. toget for å vinne ligaen går snart fra oss.

 2. John Cato Thorkildsen sier:

  Vi ligger 2 poeng bak serielederen! Skal vi bare gi opp da? Tipper stemningen var den samme etter Chelseas 0-0 kamp mot West Ham blandt Chelsea supporterne. For en spenning det blir fremover 🙂 For to år siden tapte vi terreng til Manure på denne tiden og når april måned startet hadde de fleste gitt opp.
  Var Milner bra i går?

 3. Svein Haugan sier:

  Millner klarte seg bra! Det er ikke han som sviktet, men hele laget:-( Mye trilling av ball på tvers og en umotivert Yaya i en alt for defensiv rolle. Norwich gjorde også som Chelsea, og pakket inn Yaya slik at Demichellis ble playmaker, en rolle han ikke var tilenkt og mestret. Alt i alt flaks med ett poeng i dag da Norwich hadde 2 store sjanser på slutten. Håper vi får folk tilbake fra skade snart, og at Jovetic viser seg verdig en plass. Sålangt ligner han mer en klovn… Håper på seier onsdag:-)

Legg igjen en kommentar