Pellegrini månedens manager – igjen!

Manuel Pellegrini er for andre måned på rad kåret til månedens manager i Premier League. Det er første gang at en City-manager har vunnet kåringen to måneder på rad.

Det er Citys gode prestasjoner i januar som har ført til at Pellegrini har vunnet kåringen for denne måneden. City scoret 14 mål på de fire Premier League-kampene som var i januar, og vant alle. Det mest imponerende av alle resultatene er definitivt 5-1-seieren over Tottenham borte på White Hart Lane.

Også i desember stakk Pellegrini av med prisen, og det er dermed første gang at en City-manager har vunnet to måneder på rad. Stuart Pearce vant riktignok både i april 2005 og august 2005, men det var altså to forskjellige sesonger. Under følger en oversikt som viser de åtte gangene en City-manager har vunnet prisen:

Alan Ball – november 1995
Stuart Pearce – april 2005
Stuart Pearce – august 2005
Sven Göran Eriksson – august 2007
Roberto Mancini – desember 2010
Roberto Mancini – oktober 2011
Manuel Pellegrini – desember 2013
Manuel Pellegrini – januar 2014

1 svar

  1. Anonym sier:

    Gratulerer! Foreløpig i februar ligger han an til å bli månedens dårligste!

Legg igjen en kommentar