TV2 ønsker gjester

Bli med på TV2 si sending frå O’Learys i Oslo på «deadline day»,

Fredag 31. januar skal TV2 senda frå O’Learys i Oslo frå 1900 til 0045. Kasper Wikestad er programleiar, og det kjem kjende gjester til panelet når dei fylgjer januarvindaugets overgangssirkus til ende. I samband med dette ynskjer TV2 å invitera supporterklubbane til O’Learys som publikum – til fotballpreik, overgangssnakk, noko valfritt i glaset til pris (49,- for 0,4), og god stemning.TV2 har 120 plassar til disposisjon, og City vil få eit ukjend antal av desse. Oppmøte er seinast 18.30, og gjester må vere budd på at Kasper kan stille eit spørsmål eller to om potensielle overgangar, eller overgangar som er gjennomført. Dei ynskjer å snakka med fans frå alle klubbane.
Meld frå om di interesse innan onsdag kl. 0800 til:

Ole Fuglestad
ole.fuglestad@gmail.com
tlf: 93413695

Legg igjen en kommentar