Guidetti til Stoke

John-Guidetti-right-challenge-MF3B7961Manchester Citys angrepsspiller får Britannia som sin hjemmebane frem til sesongslutt, og kan få sin debut allerede på lørdag mot Crystal Palace.

Ryktene har florert lenge rundt den svenske spissen som bare har vært på benken to ganger denne sesongen, og klubber som Málaga og Lazio har vært linket til 21-åringen. Guidetti har til dels vært femtevalg bak spillere som Agüero, Negredo, Dzeko og Jovetic så langt, og et utlån til Stoke ble løsningen for målscoreren som fortsatt bare står bokkført med én kamp for Manchester City.

Forrige sesong ble et skademareritt for Citys nummer 60, som bare innimellom har spilt for rekruttlaget. Det var Sven Göran Eriksson som i sin tid hentet angrepsspilleren fra talentfabrikken Brommapojkarna, og Guidetti skrev ny kontrakt i 2012, etter at han scoret 20 mål på 23 kamper for Feyenoord, som knytter svensken til Manchester City frem til utgangen av 2015-sesongen. Nå skal Guidetti, som fikk sin landslagsdebut for Sverige borte mot Kroatia i 2012, for første gang spille i Premier League. Debuten for Stoke kan komme allerede på lørdag når The Potters reiser til London for å møte Crystal Palace.

1 svar

  1. TheCitizens sier:

    Bra for han, og utviklingen hans, hadde aldri fått spilt en kamp med spissene til City!

Legg igjen en kommentar