Nasri ute i åtte uker

Samir Nasris kneskade etter gårsdagens grisetakling av Newcastles Mapou Yanga-Mbiwa er heldigvis ikke så alvorlig som først antatt. Nasri kommer til å være ute i cirka to måneder.

Nasri vred seg i smerte etter den redselsfulle behandlingen av sin landsmann, og det ble spekulert i om resten av sesongen kunne være over for Nasri, samtidig som fotball-VM til sommeren kunne ryke. Nå viser det seg heldigvis at disse spekulasjonene var for pessimistiske, og at Nasri kan være klar om cirka åtte uker.

Nasri skrev på Twitter følgende beskjed: «Thank you everyone for your kind words and overwhelming support, i suppose its kind of good news that i will be out around 8 week». Nasri har hatt en glimrende sesong i City-trøya, og skaden kommer svært ubeleilig for City i en tid med mange store kamper i vente. Slik det ser ut nå kan Nasri muligens være tilbake til returoppgjøret mot Barcelona i Champions League i midten av mars, men kommer til å miste både det første oppgjøret mot det spanske mesterlaget, og en eventuell ligacupfinale.

Yanga-Mbiwa ble straffet med gult kort av dommer Mike Jones.

Legg igjen en kommentar