Pellegrini hyllet Hart

Manuel Pellegrini hyllet Joe Hart etter den knappe seieren over Crystal Palace, og la samtidig til at City var det eneste laget som var interessert i å spille fotball.

Joe Hart er tilbake mellom stengene som Citys førstevalg, etter å ha vært ute i kulden en periode. I går storspilte han og hadde flere matchavgjørende redninger. Hart fikk seg også et stygt kutt under øyet etter en duell, uten at dette så ut til å hindre ham nevneverdig. Det ble senere rapportert at det hadde vært nødvendig å sy fem sting.

Manuel Pellegrini mener perioden Joe Hart var ute av laget gjorde ham godt. «Jeg vil gjenta det jeg sa forrige uke – det var godt for Joe Hart å få seg en pause. Nå er han tilbake på det høye nivået han vanligvis har. Han har jobbet hardt, men han var alltid sikker på at han ville komme tilbake mellom stengene.»

Selv om City bare vant med ett mål mot Crystal Palace i går, mener Pellegrini ikke at det var noen heldig seier. «Det var bare ett lag som ville spille fotball i 90 minutter – det andre laget ville bare forsvare seg. Jeg var helt sikker på forhånd om at det ville bli en vanskelig kamp. Det er umulig å spille en god kamp bare 44 timer etter den tøffe kampen vi hadde mot Liverpool, og jeg visste at laget vårt ikke var fullrestituert, så det var en veldig vanskelig kamp. Det var grunnen til at det var så viktig å vite hvordan en kan vinne 1-0.»

Crystal Palace-manager Tony Pulis var uenig i Pellegrinis vurderinger av kampen, og mener at laget hans gjorde en god figur. «Ble Joe Hart kåret til banens beste spiller? Der har du svaret på spørsmålet ditt», repliserte Pulis.

Legg igjen en kommentar