Poengdeling på St. Mary’s

Southampton og City delte poengene på St. Mary’s i ettermiddag i en fartsfylt affære. Og Sergio Agüero scoret – igjen!

Manuel Pellegrini gjorde to endringer på laget som slo West Bromwich midtuka. James Milner og Alvaro Negredo var med fra start, og City startet også friskt fra avspark. Allerede etter seks minutter kunne City tatt ledelsen, hadde det ikke vært for at Negredo fikk ballen for langt foran seg da han kunne kommet alene med keeper. Like etter kunne også hjemmelaget scoret, men avslutningen fra Steven Davis gikk like utenfor.

Det skulle dog bare gå få minutter før ballen lå i nota – bak Southamptons keeper Paulo Gazzaniga. Kolarov ble spilt fri på venstrekant og la ballen inn i feltet. Der ventet Sergio Agüero, som kontant satt ballen i mål. Dermed 1-0 til City.

Samme Agüero kunne lagt på til 2-0 etter halvtimen spilt, før hjemmelaget kunne utlignet – både to og tre ganger. City-forsvaret klarte ved flere anledninger med nød og neppe å klarere, og om ikke det var City-forsvaret som forhindret scoring, gjorde Southampton det selv ved å ikke treffe mål, som da Calum Chambers headet utenfor fra god posisjon.

Få minutter før pause skulle likevel utligningen komme. Osvalo lurte bort Vincent Kompany, tok en finte og curlet ballen opp i det lengste krysset. Selv høye Costel Pantilimon var for lav til å nå ballen, og klassescoringen sørget for at lagene gikk til pause med 1-1.

City startet også andre omgang friskt, og spilte seg til flere nesten-muligheter. Etter 53 minutter var imidlertid Citys forsvar ute å kjøre da Rodriguez kom seg gjennom. Costel Pantilimon var imidlertid våken og kom ut og reddet. Også ved en del andre anledninger var Southampton nære på, og alt i alt var det absolutt ikke ufortjent at hjemmelaget fikk med seg ett poeng. Edin Dzeko kom inn mot slutten i et forsøk på å snu kampen til Citys favør, men det hjalp ikke. Dermed poengdeling og 1-1. Nå venter Bayern München i en enda vanskeligere bortekamp for City på tirsdag.

 

 

Legg igjen en kommentar