City fortsatte målfesten på hjemmebane

Samir Nasri scoret to av målene da Swansea ble beseiret 3-0 hjemme på Eastlands i dag. Dermed har City scoret 29 mål på sju hjemmekamper i ligaen.

Ctiy spilte ingen god førsteomgang mot Swansea i dag, men kunne likevel gå til pause med ledelse 1-0. Det var takket være Alvaro Negredo, som etter 8 minutter plasserte et frispark fra ca. 20 meter over muren og i det borteste hjørnet. Swansea-keeper Tremmel kunne ikke gjøre annet enn å se at ballen suste inn i nettet. Dermed 1-0 til City, som dermed nok en gang fikk en kjempestart på kampen.

Andre mulighet City hadde til å score i andreomgang kom etter halvtimen spilt. Samir Nasri kjempet seg oppover midtbanen, og fikk til slutt spilt til Sergio Agüero, som frå skrått hold avsluttet rett på keeper. Den påfølgende corneren endte også opp i en stor sjanse for hjemmelaget, da Martin Demichelis’ heading endte i tverrligger.

Når det er sagt, skal det også nevnes at Swansea absolutt burde scoret da Demichelis ble lurt og De Guzman like før pause kom alene med Costel Pantilimon. Heldigvis for City blåste han ballen over mål. City spilte en meget svak omgang, noe statistikken over ballinnehav til pause viste – da ledet Swansea 58-42!

Andre omgang ble langt bedre av City, og Sergio Agüero kunne scoret etter 53 minutter. Han klarte å dra seg forbi keeper Tremmel, men kom for skrått på mål og satt ballen i nettveggen.

Etter 58 minutter skulle det likevel bli 2-0. Yaya Toures framspill til Samir Nasri holdt høy klasse, og det Nasri gjorde holdt enda høyere klasse. Han lurte av to spillere mens han jobbet seg inn mot midten, før han til slutt avsluttet forbi keeper.

City burde vunnet med langt mer enn tre mål, og etter 69 minutter sto City-spillerne i kø for å score. Fernandinho burde avsluttet, men ballen gikk i stedet i en bue til Sergio Agüero, som på halv volley fra fem meter ikke fikk skikkelig treff på ballen.

City skulle likevel få et mål til. Zabaleta ble spilt gjennom på høyrekant, og argentineren kikket opp før han la ballen bakover i feltet. Der så han en umarkert Samir Nasri komme springende, og da franskmannen fikk ballen gjorde han ingen feil. Han plasserte ballen helt nede ved nærmeste stolperot. 3-0!

Nasri hadde en god mulighet til å få hattrick mot slutten av kampen, og også Fernandinho kunne scoret, men flere mål ble det ikke. Dermed 3-0 til City, som dermed er oppe på tredjeplass med 25 poeng.

Legg igjen en kommentar