Julebord-nytt

Supporterklubbens avdeling i Trøndelag kan melde at det tradisjonelle julebordet er utsatt til ut på nyåret. I tillegg blir det meldt fra Sarpsborg at det forsøkes å dra igang City-julebord der.

Fra supporterklubbens avdeling i Trøndelag meldes følgende: «Årets julebord i Trøndelag er utsatt til en gang ut på nyåret. Dette skyldes TV-rettighetene, som gjør det litt vanskeligere å kombinere en City-kampdag med julebord. Uansett, bildene fra fjorårets julebord er nå lagt ut i galleriet her på hjemmesiden. Kos dere med de inntil videre. Invitasjon blir kunngjort på hjemmesidene, samt sendt pr E-mail.

Komiteen»

Samtidig kan Steinar Martinsen i Sarpsborg melde: «Prøver å dra igang et City-julebord på Sportspuben (Kirkegata 51) den 21. desember. Det blir da først mat og deretter kamp. Vises ikke kampen på TV streamer vi den. Ta kontakt med Steinar Martinsen: steinar@citytravel-media.com for påmelding

4 svar

 1. Anonym sier:

  hvor samles city folke i trondheim hæn da?

 2. Anonym sier:

  Three Lions får å se kamper..

 3. Anonym sier:

  Det er kun noen få personer…..
  Dessverre.

 4. John Helge Moe sier:

  Husk julebord i Bergen 17/12 klokken 18:00
  19:00 Mat
  20:45 TV.kamp mot Leicester.

  http://www.manchestercity.no/forum/?cid=6&show=82

Legg igjen en kommentar