Silva ute en måned

Manuel Pellegrini hadde sjokknyheter å komme med til City-fansen i dag: David Silva vil være ute av spill i en måned!

Silva, som på tirsdag briljerte mot CSKA Moskva i Champions League, blir ikke med mot Sunderland på søndag, og kan være ute så mye som en måned. Det er en skade på baksiden av leggen som skaper problemer for spanjolen.

«Han har et problem med leggen», kunne Pellegrini fortelle. «Jeg vet ikke nøyaktig hvor mange uker han blir borte, men kanskje tre eller fire.»

Chileneren hadde mer dårlig nytt på lager – også Matija Nastasic og Fernandinho sliter med skader og kan bli tvunget til å stå over mot Sunderland.

Når det gjelder skadesituasjonen til Vincent Kompany kunne Pellegrini fortelle at han muligens kan være klar for spill om et par uker. «Den opprinnelige prognosen for Kompany var fem uker. Han er i sin tredje uke nå, så han har to uker igjen. Vi håper at hvis han fortsetter på samme måte som nå så vil han ikke oppleve noen problemer».

Legg igjen en kommentar