Halv pris på bortebilletter

Citys sesongkortinnehavere kan denne sesongen se fram til å slippe unna med å betale halv pris for utvalgte bortekamper. Hva er så grunnen til dette? Jo, Citys spillere og støtteapparat betaler resten!

Manuel Pellegrini, Vincent Kompany og resten av Citys støtteapparat og spillere har alle spyttet £1000 (over 9500 kroner) hver inn i en felleskasse for å få dette til. Disse pengene kommer på toppen av en sum på £200 000 som klubben har satt av til å forbedre kampopplevelsen for fans som reiser på bortekamper. Dette har også andre Premier League-klubber gjort, men at også trenerne og spillerne spytter inn sine private penger i dette prosjektet, er unikt for City.

I tillegg til dette skal City også iverksette flere tiltak for å gjøre opplevelsen for bortefans på Etihad Stadium bedre.

Vincent Kompany, en av dem som åpnet opp lommeboka, hadde følgende å si: «Etter min mening er våre bortesupportere de beste i Premier League, og det er noe vi aldri tar for gitt. Uansett om vi vinner, taper eller spiller uavgjort kan du alltid høre City-fansen gjennom hele kampen, og jeg håper at dette initiativet viser hvor mye vi verdsetter den fantastiske støtten vi har på bortekamp».

Legg igjen en kommentar