Viktig info angående billetter til FA Cup finalen

Til Fa cupfinalen vil Man City få 25 000 billetter, dette er 7000 færre enn mot Man United.

Derfor vil dette påvirke hvor mange  billetter vi til slutt får.

Realistisk får vi 24 billetter som tilsvarer våre sesongkort, alt annet er bonus.

Med optimal tildeling kan vi få 24 basert på våre sesongbilletter, og 32 basert på våre City cards, men det blir som å møte julenissen på høylys dag…og selv om noen av dere vil påstå at dere gjorde nettopp det på lørdag…så…

Sannsynligvis vil vi kanskje få 40 billetter basert på reduksjon av billetter fra forrige kamp hvor vi fikk 56 billetter.

Først neste uke vil vi vite hvor mange billetter vi får, jeg kan dessverre ikke ta hensyn til at noen av dere har booket London tur, men vil selvsagt forsøke å skaffe en VIP boks for de som måtte ha interesse av dette. ‘

Jeg vil følge samme prioritering som mot Man United når det gjelder hvem som får billetter, – det vil si sesongkorthavere først, deretter de som arbeider med hjemmeside og STB, og til slutt vil ansinitet i supporterklubben kombinert med aktivitet i antall reiser til Manchester og bortekamper telle med.

Det vil bli en rekke skuffede City fans, både i vår supporterklubb og i verden ellers, jeg vil gjøre tildelingen så rettferdig som mulig. Men ber om forståelse for at jeg denne gang ikke har svart hver enkelt av dere på mail, men jeg har kontroll på de som har spurt om billetter.

Vær snill å bare bruke min e-mail (soensteb@online.no) og ikke send txt eller ring da jeg dessverre ikke har tid til dette ved siden av min jobb og mitt privatliv.

Hilsen Tor Sønsteby

Legg igjen en kommentar