Ireland is the pride of Manchester!

STEPHEN Ireland is the pride of Manchester. Ireland, som ble årets spiller i City i fjor, har nå blitt kåret til lesernes helt i Manchester Evening News.


Den 22-år famle midtbanespilleren, som scorte for City i går i 1-0 seieren over Kaizer Chiefs, har fått utmerkelsen Manchester Evening News/Channel M player of the season – en pris som er tildelt sammen med en annen samarbeidspartner Flybe.

For andre sommer på rad har Ireland jobbet hardt med formen med flere intensive treningsøkter med bl. annet kampsport.

Øktene inkluderte både vekttrening, kick-boxing og bakkeløp. På denne måten ville Ireland være sikker på å møte sesongen i best mulig form når han returnerte til pre-season trening.

Denne treningen har hjulpet Ireland til å markere en helomvending av de sjeldne. For bare 12 måneder siden tydet mye på at han skulle forlate City til fordel for Sunderland. Mye pga frustrasjon etter det pinlige 8-1 tapet borte mot Middlesbrough. Ireland tok ikke bussen hjem med resten av laget den dagen. I stedet hentet kjæresten hans Jessica ham hjem slik at han kunne tenke på fremtiden sin i fred. Ireland bestemte seg på veien hjem om at noe måtte skje. Han tok da kontakt med trener Dave Breed for å diskutere hvordan han kunne bli i bedre form.

«Jeg snakka med ham og la en plan. Jeg bare gikk for det. Han visste hva han snakket om. Jeg startet treningsøktene klokken 7 hver morgen og trente i 2 til 3 timer hver dag. Det er veldig forskjellig fra fotball, og veldig eksplosivt. Etter øktene faller jeg nesten i søvn igjen. Du blir rett og slett helt gåen. Dave er en veldig god instruktør. En er i verdensklasse for å være ærlig.»

Forrige sesong scorte Ireland 13 mål og hadde også utallige målgivende. Han var Citys viktigste spiller. Det er fjerde året på rad denne prisen blir delt ut. For fire år siden fikk Wayne Rooney tittelen, deretter Paul Scholes, og i fjor Cristiano Ronaldo. Det er altså første gang tittelen går til en City-spiller. Ireland var nominert sammen med United midtstopper Nemanja Vidic, Bolton forsvarer Gary Cahill, Wigans Titus Bramble, Oldhams Reuben Hazell, Stockports Tommy Rowe, Burys midtbanespiller Stephen Dawson, Macclesfields Paul Morgan og Rochdales Tom Kennedy.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *