De Jong får ikke spille UEFA Cup

Nigel de Jong er ikke spilleberettiget i Manchester Citys kommende UEFA Cup kamper, dette bekrefter klubben på sine offiselle sider torsdag.

{sidebar id=1}I følge UEFA’s eget reglement kan en klubb maksimalt registrere tre nye spillere for UEFA Cup spill i løpet av transfer-vinduet i januar. Kun en av disse kan ha spilt Champions League eller UEFA Cup for en annen klubb denne sesongen.

Både de Jong og Wayne Bridge ha spilt europacup for andre la denne sesongen (Henholsvis for Hamburg SV og Chelsea), og ettersom vi kan bruke både Vincent Kompany og Pablo Zabaleta på de Jongs plass, valgte man å droppe de Jong.

Dermed har City valgt å registrere disse tre nye: Shay Given, Wayne Bridge og Craig Bellamy.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *