Manchester City – Newcastle 2-1

Craig Bellamy scoret i sin debut da vi sikret oss tre fortjente poeng mot Newcastle onsdag kveld. Shaun Wright-Phillips satte inn vårt første mål, før Bellamy var frampå i det 77.minutt. Andrew Carroll reduserte for gjestene med ni minutter igjen å spille.

{sidebar id=1}Mark Hughes gav både Bellamy og den andre nykommeren, Nigel de Jong, sine debuter. Mens Robinho spilte fra start av tross den siste ukens hendelser der han blant annet tok seg en aldri så liten tjuvperm og reiste på en snar visitt hjem til Brasil.

Og Bellamy og de Jong kan komme til å få selskap av Shay Given i løpet av kort tid. Han var ikke med i Newcastles tropp til kampen. Fra Newcastle-hold hevdes det at han var skadet, men trolig er han City-spiller i løpet av uken.

City dominerte i store deler av første omgang, og både Bellamy og de Jong markerte seg positivt. Vi tok ledelsen i det 17.minutt da wayne Bridge fikk ballen på vår venstreside. Han la inn til Robinho som trillet ballen videre ut til Shaun Wright-Phillips som satte ballen mellom beina på keeper og i mål fra kanten av fem-meteren. Men tross stort spillemessig overtak, maktet vi ikke å sette flere baller bak Steve Harper i Newcastles mål og dermed gikk lagene til pause på stillingen 1-0.

Andre omgang ble langt jevnere. Begge lag ropte på straffe ved et par anledninger dog uten at dommeren lot seg overbevise, og vi måtte vente helt til det 77.minutt før det var klart for ny scoring. Pablo Zabaleta tok ballen fint med seg framover før han fant Craig Bellamy. Bellamy, med ryggen til mål, vendte opp i duell med en Newcastle-forvarer og satte ballen i mål fra 16-17 meter.

Bare fire minutter senere sørget Wayne Bridge for ny spenning i kampen. Han rotet det til i en duell med Davdi Edgar, Edgar la inn til Andrew Carroll som satte ballen i mål fra kort hold.

Men City lot seg ikke stresse nevneverdig og rodde det hele greit i land til tre fullt fortjente poeng.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *