Hughes bekrefter Kaka-samtaler

For første gang siden ryktene tok fullstendig av tidligere i uken, bekreftet i dag Mark Hughes at man har vært i samtaler med AC Milan vedrørende Kaka.

{sidebar id=}Det var på den ukentlige pressekonferansen torsdag formiddag Hughes fikk spørsmålene vedrørende Kaka.

Det er ettehvert godt dokumentert at vi er interresert i å signere spilleren. Garry Cooke sammen med noen andre reiste til Milan tidligere i uken for å få en del avklaringer vedrørende spilleren, men å gi noen uttalelser utover dette blir feil, sier Hughes.

Vi prøver å konsentrere oss om alle de avtalene vi kan klare å få på plass. Og fortsette å spekulere i forskjellige spillere og overgangssummer blir helt feil, legger han til.

Rapporter i arabisk presse tidlig torsdag morgen gikk ut på at City hadde trukket sitt bud på Kaka, men dette ble avvist.

Jeg har sett disse artiklene. Og de er ikke skrevet at noen som representerer hverken Sjeik Mansour eller styreformann Khaldoon al Mubarak. De skulle aldri fått spalteplass til å skrive dette fordi det er fullstendig galt.

Eierne har gitt klart uttrykk sine ambisjoner fra dag en. De vil at klubben skal bli en av de beste i verden. Dette kommer til å ta tid, men vi prøver å få hjulene til å begynne å rulle allerede nå, sier Hughes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *