Før kampen: West Bromwich – Manchester City

west_brom.gifmanch_city.gifCity innleder et hektisk juleprogram, med tre kamper i løpet av en uke, med bortekamp mot bunnlaget West Bromwich søndag ettemiddag.

{sidebar id=1}Deretter følger overaskelseslaget, Hull, hjemme 2.juledag før vi drar til Ewood Park for å møte Blackburn to dager etter det igjen. Disse tre kampene kan føre oss opp til midten av Premier League tabellen, men også sende oss under nedrykksstreken. Det sier vel det mest om viktigheten av at vi nå klarer å få noen gode resultater etter hverandre.

West Bromwich sliter veldig og sist helg ble de sendt hjem som slakt med 0-4 i kofferten etter møtet med manager-løse Sunderland. Men vi bare nevner at WBA tilsammen har tatt 11 poeng mot oss i Premier League, mer enn de har klart mot noen andre klubber.

Mark Hughes valgte som ventet å sende utpå et reservespekket lag i torsdagens UEFA Cup kamp mot Racing Santander. Nå får vi tilbake blant andre Richard Dunne og Shaun Wright-Phillips. som begge stod over sist. I tillegg går Vincent Kompany rett inn på laget igjen sammen med Stephen Ireland. Begge startet på benken torsdag.

Robinho må testes før kampstart. Han måtte gi seg halvveis torsdag, og er høyst uskker foran søndagens oppgjør. Det er en vond ankel som fortsetter å plage vår brasilianske toppscorer.

Ched Evans fikk sjansen på topp sist, ettersom Benjani også er ute med skade, men uten å imponere noen. Felipe Caicedo fikk en sjelden mulighet til å vise seg fram da han kom inn for Evans kvarteret før slutt mot Racing Santander, og takket for tilliten med å sette inn sitt første mål i den lyseblå drakten. Det blir spennende å se hvem Mark Hughes velger på topp, alternativene er etterhvert få.

Kampen ser du direkte på Canal+1 søndag kl. 14.30

 

Legg igjen en kommentar