City jakter ny stor sponsoravtale

Manchester City jobber med å sikre seg en rekordstor sponsoravtale med flyselskapet Etihad, som har base i de forente arabiske emirater.

{sidebar id=1}Selv om forhandlingene fortsatt er på et tidlig stadium, har Ethiad seilt opp som favoritt til å erstatte Thomas Cook som vår nye draktsponsor de neste sesongene.

Det er ikke nevnt noen summer, men det faktum at Manchester City har ADUGs finansielle makt i ryggen og er rede til å sette nye overgangsrekorder for spillere dersom nødvendig, har ført til at klubben er blitt attraktiv for sponsorene.

Dette har ført til at flere potensielle sponsorer har forhørt seg, og det snakkes nå om at en ny avtale vil bli den største i sitt slag i engelsk fotball, også mer enn de £ 56.5 millionene Manchester United mottar i de deres fireårsavtale med amerikanske AIG.

Ethiad blir drevet av myndighetene i Abu Dhabi, og blir i likhet med Manchester City, støttet av den kongelige famile. Men den eventuelle avtalen vil fullt ut være en komersiell avtale og ikke en avtale der selskapene i første rekke skal promotere hverandre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *