Manchester City – Paris St. Germain 0-0

Manchester City topper fortsatt gruppe A i UEFA Cupen selv om det bare ble 0-0 hjemme mot Paris St. Germain onsdag kveld.

 {sidebar id=1}Som ventet ble spillere som Robinho, Shaun Wright-Phillip og Micah Richards spart noe som gav plass til Elano, Tal Ben Haim og Daniel Sturridge. Mens Jo kom inn på topp i stedet for Benjani.

Allerede etter fire minutters spill kunne det stått 1-0 til City. Elano spilte fri Daniel Sturridge, Sturridge fikk imidlertid ballen litt for langt foran seg slik at keeper rakk å komme i beina på ham, returen trillet til Elano som satte skuddet rett på keeper.

Franskmennene lå langt tilbake med mange mann bak ballen, og selv om vi hadde ballen mye klarte vi ikke å bryte gjennom forsvarsmuren. På motsatt side førte et sløvt tilbakespill av Tal Ben Haim til at Joe Hart måtte kaste seg inn for å hindre Mateja Kezman i å snappe opp ballen.

Pablo Zabaleta forsøkte seg med et skudd fra kanten av 16-meteren et par minutter før pause, etter å ha blitt satt opp av Darius Vassell, men keeper fikk kastet seg og slått ballen til corner. Mens Tal Ben Haim fikk kastet seg inn og blokkert et forsøk fra Mateja Kezman i motsatt ende. Dermed gikk lagene til pause på stillingen 0-0 etter en sjansefattig omgang.

Andre omgang startet med at Elano hinket av banen allerede etter et par minutter med det som kunne se ut som en lyskestrekk. Inn kom Benjani. Daniel Sturridge forsøkte seg med et skudd fra 20 meter like etter, men ballen gikk en meter tilside for mål.

Darius Vassell burde fått mer ut av det i det 58.minutt, men skuddet fra 16 meter gikk over etter at Benjani og Stephen Ireland hadde kombinert fint i forkant. Mens Mateja Kezman satte ballen i nettveggen på motsatt side etter først å ha lurt av Ireland på vår høyreside.

Kampen levde for alvor nå, og Sturridge kom nok en gang nær med et skuddforsøk i det 62.minutt. Pari St. Germain svarte med å gå rett i angrep og Joe Hart måtte vise klasse da Peguy Luyindula plutselig var helt alene gjennom og reddet mesterlig forsøket.

Luyindula fikk en ny stor sjanse et kvarter før slutt, men avslutningen fra noe skrått hold gikk like over. Nå var det plutselig franskmennene som virket friskest inspirert av mulghetene for alle tre poengene kastet de fram stadig flere spillere i jakten på ledermålet.

Men ingen av lagene maktet å skape de store sjansene mot slutten, og dermed ebbet det hele ut med 0-0 etter en noe skuffende forestilling av våre gutter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *