Fullt kaos rundt Berbatov

dimitar-berbatov.jpgSpurs aksepterte sensasjonsbudet fra Manchester City. Timer senere skal Dimitar Berbatov ha møtt Sir Alex Ferguson.

{sidebar id=1}Ifølge Sky Sports News skal Ferguson personlig ha plukket opp Berbatov på flyplassen – og kjørt til klubbens treningsfelt. Der skal de to ha sittet i møte.

Ingen følger Manchester United tettere enn Manchester Evening News’ journalist Stuart Mathieson. Han har også fått ubekreftede meldinger om at Sir Alex Ferguson selv hentet Berbatov på flyplassen i byen i ettermiddag.

Ferguson blir ikke blid hvis Manchester City ødelegger. Men han er kjent for å tenke på klubbens penger som sine egne, og United kommer ikke til å betale mer enn 25 millioner pund for en 27 år gammel spiller, sier Mathieson til VG Nett.

Og for å gjøre det hele enda mer kaotisk, så ryktes det at Real Madrid har kastet seg inn i kampen om bulgareren. Ifølge spanske medier har de bydd 36,5 millioner pund.

Skulle han glippe har vi iallfall gitt United en aldri så liten vekker om at det faktisk finnes andre enn de skittenrøde på denne planeten 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *