Hughes ber om litt tålmodighet

hughes_mark.jpgMark Hughes er sikker på at vi vil få se et helt annet City-lag til søndagens Premier League åpning borte mot Aston Villa, etter den svake kampen hjemme mot FC Midtjylland i UEFA Cupen torsdag kveld.

Fansen var veldig misfornøyd med Citys opptreden, noe de gav klart uttrykk for mot slutten av kampen.

Nå venter en tøff bortkamp på Villa Park, og Mark Hughes sier det vil ta tid å få alt på plass.

Vi jobber fortsatt med formasjoner og personell, og ting som gjør oss i stand til å holde et høyt nivå gjennom hele sesongen. På torsdag klarte vi desverre ikke å prestere slik vi burde, men vi vil se en forbedring på søndag, sier Hughes.

Han har forstatt stor tro på at vi kan ta oss videre i UEFA Cupen tross det vanskelige utgangspunktet.

Vi er bare halvveis, og til returoppgjøret har vi fått noen flere kamper i beina. Dere vil få se et helt annet City-lag i Danmark, sier en optimistisk Hughes.

Til kampen mot Aston Villa må Hughes klare seg uten en rekke spiller. Jo er opptatt med OL-spill for Brasil. Richard Dunne soner karantene etter at han ble utvist i siste kamp forrige sesong. Dessuten er Darius Vassell, Rolando Bianchi og Benjani Mwaruwari ute med skader, mens Ched Evans er usikker.

Trolig lagoppstilling: Joe Hart, Vedran Corluka, Michael Ball, Tal Ben Haim, Micah Richards, Gelson Fernandes, Michael Johnson, Elano Blumer, Daniel Sturridge, Valeri Bojinov og Martin Petrov.

Kampen kan du se på Canal+Sport 2 med avspark kl.16.00

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *