Hamburg SV – Manchester City 1-0

hsv.pngmanch_city.gifManchester City tapte dagens treningskamp mot Hamburg i Tyskland.

{sidebar id=1}Kampens eneste scoring kom i det 16.minutt da Jonathan Pitroipa satte ballen forbi Joe Hart i Citys mål etter svakt forsvarsspill i forkant.

Darius Vassell hadde Citys største mulighet i andre omgang i en kamp der hjemmelaget i realiteten var mye nærmere både 2-0 og 3-0 enn vi var en utlikning.

Manchester Citys lag: Joe Hart (Kasper Schmeichel i 45 min.), Vedran Corluka (Nedum Onuoha i 20 min.), Michael Ball, Richard Dunne, Micah Richards, Gelson Fernandes (Dietmar Hamann i 20 min.), Stephen Ireland (Kelvin Etuhu i 25 min.), Elano, Darius Vassell (Daniel Sturridge i 10 min.), Felipe Caicedo (Ched Evans i 25 min.), Martin Petrov.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *