0

Før kampen: Bournemouth – Manchester City

Sjansesløseri samt et effektivt Tottenham-lag sørget for at vi måtte ta til takke med ett poeng i vår første hjemmekamp for sesongen forrige helg. Søndag tar våre gutter turen med til den engelske sørkysten for å møte Bournemouth, et lag vi fortsatt er ubeseiret mot etter 14 møter i liga sammenheng.

0

Kjøpet få fikk med seg

Uten noen som helst form for annonsering, kjøpte City på deadline day den 21 år gamle japaneren Ryotaro Meshino. Midtbanespilleren ser ut til å havne på utlån i Hearts.

6

To gamle menn – og jakten på legendene

MANCHESTER: Det er to av de mest ikoniske bildene i Manchester Citys historie: Paul Dickovs “ned-på-kne-med-nevene-knyttet-jubel” – og Nicky Weavers “kom og ta meg” etter at den siste straffen var reddet i 1999.

0

Manchester City 125: Chris Bailey

I forbindelse med Manchester City sitt 125-års jubileum og vår supporterklubbs 45-års jubileum, ville jeg prate med noen av de som har jobbet lengst i Manchester City. Jeg ville finne ut hvordan de vil beskrive Manchester City som klubb, hva høydepunktet har vært for dem både som ansatte i City og som supportere og jeg ville høre deres tanker om oss City-supportere fra Skandinavia. I dag, Manchester City sin ‘Editor in Chief’, Chris Bailey. 

15

Fremtidens fotballkamp

MANCHESTER: Vi er i 2023. Jeg sitter på stadion med sponsornavnet jeg aldri nevner, sammen med 29 000 andre. Det er akkurat scoret et mål.

6

Déjà vu for City

City var veldig uheldige som ikke fikk seg med tre poeng i sesongens første hjemmekamp mot Tottenham. Kampen ble betegnet av Pep som ‘en av de beste kampene vi har spilt i løpet av vår tid sammen’. 

0

Før kampen: Manchester City – Tottenham

Manchester City fikk en strålende start på den nye sesongen da West Ham ble slått hele 5-0 på London Stadium forrige helg. Lørdag kommer våre banemenn fra forrige sesongs Champions League, og en av våre største utfordrere til en ny Premier League-tittel, Tottenham, på besøk til det som blir vår første hjemmekamp for sesongen.