1

Spillerbørs: Sterk borteseier

Sterk seier, borte mot lag nummer tre på tabellen, tross straffebom og flere misbrukte sjanser. Gabriel Jesus var millimetre onside, og Manchester City vant fortjent 1-0. Det sier sitt at Leicester-keeper Kasper Schmeichel var banens beste.

0

Kom inn – ble matchvinner!

Gabriel Jesus kom inn fra benken – tre minutter senere skaffet han Manchester City alle de tre poengene på King Power Stadium med sin matchvinnerscoring ti minutter før slutt.

0

Spillerbørs: De Bruyne strålte!

Gjennomført solid kamp av Manchester City, med nærmere 80 prosent i ballinnehav. Jeg så kun én målsjanse til West Ham, i en kamp City fort kunne vunnet 5-0 hvis de hadde vært effektive.

2

Den tøffeste av de tøffe

Vel var han en tøffing. Men da Dave Watson ble intervjuet i garderoben på Wembley, mens han ble sydd i hodet, var det ikke måte på: Stempelet som den tøffeste av de tøffe var satt en gang for alle.

11

Billetter, styremøte og deadliner

Dersom supporterklubbens medlemmer vil vite hva jeg/vi i supporterklubben arbeider med utover STB og hjemmesiden, kan dere følge med under nytt fra supporterklubben hvor jeg skal forsøke å legge ut aktuelle ting vi gjør fra uke til uke. Her er det supporterklubben jobber med denne uken.