0

Jakten på det umulige

Er det mulig å vinne fire trofeer på én sesong? Flere og flere stiller nå det spørsmålet, siden Guardiolas Manchester City nekter å gi opp drømmen. Svaret på spørsmålet er selvsagt “ja.” Alt er mulig, til det motsatte er bevist.

2

Til semifinalen!

Manchester City er klar for semifinalen i FA-cupen, etter en imponerende snuoperasjon mot Swansea på Liberty Stadium i Wales.

0

Før kampen: Manchester City – Schalke 04

Manchester City har med seg en 3-2 ledelse fra lagenes første møte i Gelsenkirchen for tre uker siden til tirsdagens returmøte på Etihad Stadium, og er naturligvis store favoritter til å ta seg videre til kvartfinale i Champions League for andre sesong på rad.

0

Også Premier League etterforsker City

Dagen etter at UEFA offentliggjorde at de starter en etterforskning av City, annonserer Premier League at de gjør det samme. Også FA og FIFA etterforsker City, samtidig som Watford ønsker kompensasjon for Jadon Sancho.

0

Før kampen: Manchester City – Watford

For første gang siden starten av desember har vi alt i våre egne hender igjen i kampen om Premier League tittelen. Lørdag gjester Watford Etihad Stadium, et Watford-lag som har tapt alle sine syv siste Premier League oppgjør mot Manchester City.