Tre TV-kamper i mars

Sky og BT Sport har plukket ut sine TV-kamper i mars. Tre av Citys kamper får nytt starttidspunkt, men ikke ny kampdag. Samtidig flyttes kampen mot Everton på Goodison fram i tid.

Mens Citys bortekamp mot Bournemouth lørdag 2. mars kl. 16.00 ikke får nytt starttidspunkt, får alle Citys tre andre kamper i mars nytt tidspunkt. Hjemmekampen mot Watford lørdag 9. mars blir kveldskamp, og starter kl. 18.30. Lørdagen etterpå blir bortemøtet mot Manchester United på Old Trafford formiddagskamp, og starter nå lørdag 16. mars kl. 13.30 norsk tid. Merk at denne kampen blir utsatt om et av lagene skulle nå kvartfinalen i FA-cupen, som også spilles samme helg. Helgen etter er det landslagspause, noe som betyr at det bare gjenstår én ligakamp i mars for Citys del, nemlig oppgjøret mot Fulham i London 30. mars. Dette blir nå formiddagskamp med avspark kl. 13.30 norsk tid, samme dag som den opprinnelig var satt opp.

Det er nå forøvrig også bekreftet at ligacupfinalen, som blir mot Chelsea etter at de i går slo Tottenham på straffesparkkonkurranse i den andre semifinalen, spilles søndag 24. februar med avspark kl. 17.30 norsk tid. At City skal spille ligacupfinale denne helgen gjør at kampen mot Everton på Goodison blir flyttet fram i tid, og spilles onsdag 6. februar kl. 20.45.

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *