Bernardo Silva månedens City-spiller i desember

City-fansen har stemt fram Bernardo Silva som Citys beste spiller i desember.

Portugiseren har storspilt for City denne sesongen, og gjort sitt til at savnet av Kevin De Bruyne ikke har vært særlig merkbart. Også desember var en god måned for 24-åringen, som av City-fansen ble stemt fram som Etihad Player of the Month for desember. Silva fikk 50 % av stemmene, mens Leroy Sané og Gabriel Jesus delte den andre halvparten.

To ganger tegnet Silva seg på scoringslisten i desember, først da han scoret åpningsmålet hjemme mot Bournemouth 1. desember, en kamp City vant 3-1, og så da han ga City ledelsen borte mot Leicester på Boxing Day. Som kjent endte City opp med å tape den kampen. Også to målgivende pasninger ble det på portugiseren, først i hjemmetapet for Crystal Palace, og så i 3-1-seieren borte mot Southampton.

Relaterte saker

1 svar

  1. Espen Haugen sier:

    Keep on running🏃🏻‍♂️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *