Burnley i fjerde runde

City får hjemmekamp mot Premier League-rival Burnley i fjerde runde av FA-cupen.

Etter kveldens tredjerundekamp i FA-cupen der Wolverhampton slo ut Liverpool, var det klart for trekning til fjerde runde av verdens eldste fotballturnering, der City selvsagt i høyeste grad henger med etter å ha slått Rotherham 7-0 i går.

Fjerderundetrekningen viser at City nok en gang får hjemmebane, og at motstander blir Premier League-rival Burnley, som for øyeblikket ligger på 16. plass i Premier League. Lagene møttes senest i oktober, også da i Manchester, og det var da City som sto igjen som vinnere etter å ha vunnet hele 5-0.

Når det gjelder FA-cupen må vi ikke lenger tilbake enn til tredje runde forrige sesong for å finne forrige gang lagene møttes i den turneringen. Også da vant City, 4-1 i Manchester, blant annet etter to mål av Sergio Agüero.

Kampen spilles høyst sannsynlig lørdag 26. januar, da City har kamp både onsdag 23. januar (ligacup) og tirsdag 29. januar (Premier League).

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.