Burton i semifinalen

Manchester City skal møte League One-klubben Burton Albion i semifinalen i ligacupen.

Etter at kveldens to kvartfinaler i ligacupen var unnagjort var det klart for semifinaletrekning, der de fire lagene som gjenstår i turneringen skulle pares opp mot hverandre. Mens Tottenham og Chelsea skal møtes i den ene semifinalen, trakk Manchester City League One-klubben Burton Albion, der tidligere City-spiller Nigel Clough er manager.

Clough har meget overraskende ledet laget helt til semifinalen etter først å ha slått Shrewsbury 2-1 på bortebane i 1. runde, deretter Aston Villa 1-0 på hjemmebane i 2. runde, så Premier League-klubben Burnley 2-1 på hjemmebane i 3. runde, så Nottingham Forest 3-2 på hjemmebane i 4. runde, og så Middlesbrough på bortebane i går kveld.

Nå blir det altså Manchester City som skal møte klubben som for øyeblikket ligger på en 15. plass i League One, tredje øverste nivå i England. Semifinalene spilles over to oppgjør, hjemme og borte, i januar.

Relaterte saker

3 svar

  1. John Akse sier:

    Grei trekning med tanke på det tøffe kampprogrammet så her kan de få brukt flere av ungdommene igjen men viktig å ikke undervurdere motstanderen. Står tross alt en tittel på spill😊

  2. Anders HJELLE Øiestad sier:

    Gull

  3. Marius S sier:

    Dette kan gå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.