Raheem Sterling er månedens Premier League-spiller

Raheem Sterling ble ikke bare månedens City-spiller i november, men også månedens Premier League-spiller.

Sterling, som hadde bursdag på lørdag og ble 24 år, er kåret til Premier Leagues Player of the Month for november. Det er andre gang i sin karriere at Sterling vinner prisen, etter at han vant den for første gang i august i 2016. Sterling blir første City-spiller som vinner den månedlige prisen siden Sergio Agüero gjorde det i januar i år.

Sterling markerte seg i november ved å score tre mål og også ha tre målgivende pasninger, og har hatt en fenomenal høst for City. Bursdagen på lørdag ble imidlertid alt annet enn hyggelig. Ikke bare tapte City 0-2 for Chelsea og gikk på sitt første ligatap for sesongen, men Sterling ble også utsatt for rasisme fra tribunen. Engelskmannen greide imidlertid å forholde seg rolig mens det sto flere Chelsea-supportere en halv meter unna ham og skrek nedsettende betegnelser. Supporterne er foreløpig suspendert av Chelsea, mens det pågår etterforskning.

Prisen som Premier Leagues beste spiller i november kan forhåpentlig være en liten oppmuntring for Sterling, som vant i konkurranse med David Silva, Leroy Sané, Lucas Digne (Everton), Felipe Anderson (West Ham), Andrew Robertson (Liverpool) og Moussa Sissoko (Tottenham).

Relaterte saker

3 svar

  1. Beklager, jeg trykte feil. Han fortjener prisen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.