Mahrez ble månedens City-spiller i oktober

Riyad Mahrez er for første gang blitt kåret til Etihad Player of the Month.

For første gang er kantspilleren fra Algerie kåret til Etihad Player of the Month, det vil si Citys beste spiller for oktober. 20 000 City-supportere stemte fram Mahrez gjennom Citys offisielle nettside, noe som er ny stemmerekord. Mahrez fikk 59% av stemmene, mens David Silva kom på andreplass med 23% av stemmene og Aymeric Laporte på tredje med 17% av stemmene.

I oktober markerte Mahrez blant annet seg med en nydelig scoring mot Burnley på et skudd som han curlet inn i krysset, og mot Tottenham på Wembley ble han matchvinner med kampens eneste scoring tidlig i kampen. Mot Liverpool på Anfield markerte han seg imidlertid negativt ved å misbruke sjansen da City fikk straffespark mot slutten av kampen, noe som gjorde at det endte med poengdeling i stedet for seier.

Relaterte saker

2 svar

  1. Øystein Wolf sier:

    Finnes det en oversikt over alle de som har blitt kåret til Månedens Spiller gjennom årene?

  2. Hatt en fin formopptur – Raheem Sterling, Bernardo Silva , Aymeric Laporte var vel heller ikke langt unna! Levert magi alle mann

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.