Agüero månedens City-spiller igjen!

Sergio Agüero er nok en gang kåret til Etihad Player of the Month.

Argentineren har hatt en strålende start på sesongen og står med åtte scoringer så langt i alle turneringer. Fem av scoringene har kommet i Premier League, og han ligger for øyeblikket på delt andreplass på toppscorerlista, bak Eden Hazard som står med sju scoringer. I august ble han av City-fansen kåret til månedens City-spiller – også kjent som Etihad Player of the Month, og nå har han igjen blitt kåret til dette, da fansen gjennom Citys offisielle nettside stemte han fram som vinner av prisen for september. Det var denne gangen Raheem Sterling og Leroy Sané som var konkurrentene hans til å vinne utmerkelsen, men Agüero ble altså valgt foran disse av fansen.

Det er for tiden landslagsfotball rundt omkring i verden, noe som gjør at klubbfotballen har tatt en pause. Sergio Agüero har imidlertid ikke vært med i Argentinas tropp siden VM i sommer, og spilte ikke i privatlandskampene mot Guatamala og Colombia (begge spilt i USA) i september. Han er heller ikke tatt ut denne gangen, og var dermed ikke på banen da Argentina i går slo Irak 4-0, og vil heller ikke være på banen om fire dager når Argentina møter Brasil (begge kampene spilles i Saudi-Arabia).

Det er Argentinas landslagstrener Lionel Scaloni som tar ut troppene, og også andre stjernespillere har manglet i Argentinas landskamper i høst – inkludert Lionel Messi. På spørsmål om Agüeros gode form i høst svarte Scaloni nylig på en pressekonferanse «Jeg er ikke overrasket over nivået hans, det er der det alltid har vært. Men jeg har ikke snakket med ham. Vi vil gjerne prøve ut de nye spillerne som kommer nå, slik at de får gitt alt. Spissene vi har nå har mulighet til å bevise at de kan spille for landslaget.» Scaloni, som er ansatt som midlertidig sjef ut året, sa på samme pressekonferanse også at han har snakket med Lionel Messi, men at det foreløpig er usikkert om og når han kommer tilbake i landslagsdrakta til Argentina.

En spiller som imidlertid er tilbake på landslaget nå, etter ikke å ha blitt tatt ut i september av den nye landslagstreneren, er Nicolas Otamendi. Han var imidlertid ikke på banen i gårsdagens kamp mot Irak.

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.