Trakk Fulham i 4. runde

City skal møte Premier League-rival Fulham i 4. runde av ligacupen. Kampen fører til at hjemmekampen mot Southampton må flyttes.

Sent lørdag kveld ble trekningen til 4. runde i ligacupen gjort, og den viser at City får hjemmekamp mot Premier League-rival Fulham. Selv om det hadde vært mulig å trekke motstand fra lavere divisjoner, kan ikke trekningen sies å ha vært den aller verste for City, som altså får hjemmekamp mot laget som i Premier League ble slått 3-0 på samme bane for et par uker siden. Den gangen sørget Leroy Sané, David Silva og Raheem Sterling for målene.

4. rundekampen skal spilles ukes som begynner mandag 29. oktober, det vil si den dagen City skal til Wembley og møte Tottenham i Premier League. Kampen skulle egentlig vært spilt søndag 28. oktober på nye White Hart Lane, som nå skulle ha vært tatt i bruk. Slik har det imidlertid ikke gått, og utsettelsen gjør at Tottenham fortsatt må spille hjemmekampene sine på Wembley. Søndag 28. oktober skal det imidlertid spilles en amerikansk NFL-kamp på Wembley, noe som gjør at City motvillig har gått med på å flytte kampen til dagen etterpå. For at City-spillerne skal få nok hvile etter den kampen kan dermed sannsynligvis ikke ligacupkampen mot Fulham spilles før torsdag 1. november, noe som igjen gjør at den påfølgende Premier League-kampen mot Southampton må flyttes fra lørdag 3. november til søndag 4. november. Dette er ikke blitt bekreftet ennå, men det er ventet at klubben annonserer endelige datoer for kampen mot både Fulham og Southampton i løpet av de nærmeste dagene.

Hele trekningen:

Manchester City – Fulham
Bournemouth – Norwich
Arsenal – Blackpool
Leicester – Everton/Southampton
West Ham – Tottenham
Middlesbrough – Crystal Palace
Chelsea – Derby
Burton Albion – Nottingham Forest

PS. City får faktisk fire hjemmekamper på rad i denne perioden. Først mot Fulham i ligacupen, så mot Southampton i Premier League, så mot Shakhtar Donetsk i Champions League, så mot Manchester United i Premier League.

Oppdatert 3.10: Det er nå bekreftet at kampen mot Fulham i ligacupen spilles torsdag 1. november kl. 20.45 norsk tid, mens den påfølgende Premier League-kampen mot Southampton flyttes til søndag 4. november kl. 16.00 norsk tid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.