City med overskudd for fjerde år på rad

For fjerde sesong på rad går City med overskudd. Fjorårets regnskap viser en omsetning på over en halv milliard pund, og City blir dermed andre engelske klubb gjennom historien som har klart å omsette for så mye.

£500,5 millioner viser Citys regnskap i omsetning for sesongen 2017/18, noe som er en stigning på seks prosent i forhold til sesongen før. Inntektene har økt med £27,1 millioner i forhold til sesongen før, og overskuddet i det siste regnskapet er på £10,5 millioner. De gode tallene skyldes både at lønnsutgiftene er fallende, samtidig som City har solgt spillere for hele £40 millioner. Gode resultater på banen har også ført til økte inntekter.

«2017/18-sesongen vil bli husket på grunn av den utrolige fotballen vi alle var vitne til,» kunne styreformann Khaldoon Al Mubarak fortelle i et intervju. «Vi er alle stolte av det harde arbeidet Pep Guardiola, spillerne og de ansatte som alltid støtter opp om klubben har lagt ned. Målet er å bygge videre på det vi oppnådde forrige sesong. Vi vil alltid prøve å strekke oss etter noe mer. Reisen vår er ikke fullendt, og vi har flere mål vi ønsker å oppnå. Det er ikke tvil om at vi ser fram til utfordringene den nye sesongen byr på, og sesongene etter, med like mye dedikasjon og bestemthet som de ti forrige sesongene.»

2 svar

  1. Vares Martin Omid Mohseni nice to know;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.