Agüero ble månedens City-spiller

Sergio Agüero ble denne sesongens første Etihad Player of the Month.

Som i de siste sesongene er det fansen som stemmer frem hvem som blir månedens City-spiller, og hele 61% av de som stemte på Citys offisielle nettside, mancity.com, mente at det var Sergio ‘Kun’ Agüero som fortjente å stikke av med prisen som Etihad Player of the Month for august. Citys mestscorende spiller gjennom tidene scoret fem mål i august, og passerte da den magiske grensen på 200 scoringer for City, i tillegg til at han hadde én målgivende pasninger. Med litt mer flaks kunne han faktisk ha scoret enda flere mål, da det også ble tre stolpetreff på Agüero denne måneden. Flest mål ble det i 6-1-seieren over Huddersfield da Agüero scoret hat-trick.

På plassene bak kom Bernardo Silva og Benjamin Mendy.

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.