City lanserte tredjedrakt

Citys tredjedrakt for sesongen 2018/19 er lansert.

Manchester City lanserte i dag offisielt sin nye tredjedrakt, som gjelder for sesongen 2018/19. Lilla og oransje er de dominerende fargene i den nye drakten, og det skrives at drakten henter inspirasjon fra historiske drakter City har hatt tidligere. Det er da først og fremst den oransje stripen som går skrått over brystet og magen det refereres til.

At den nye tredjedrakten kom til å bli seende slik ut, var ikke helt uventet, all den tid lekkede bilder av drakten har kommet ut for en god stund siden. Under poserer Kevin De Bruyne i drakten. City Watch kunne forøvrig i går avsløre at De Bruyne har vært tre ganger i Barcelona for å få behandling for kneet sitt, men har foreløpig ikke fått lov til å ta av den beskyttende knebøylen av knespesialisten Dr Ramon Cugat, som behandler ham. Det vil altså si at det fortsatt er en god stund igjen før De Bruyne kan være tilbake i spill, og det er ventet at han ikke er tilbake før i november.

19 svar

  1. Jeg ser at den slaktes av mange på Twitter, men jeg synes den er kul. Liker både fargene og tverrstripen.

  2. Enig, ser annerledes og kul ut, synes nå jeg🙂

  3. Alltid tøft med skråstripe. Stilig drakt.

  4. Da er den tøffe tredjedrakten innkjøpt på City shoppen i Manchester 😍

  5. Bjørn Hunt Bjørn Hunt sier:

    Blir sikkert en hit blant Glasgow Rangers supportere og medlemmer av en viss sekterisk orden. Må være den styggeste City drakta jeg har sett.

  6. Av og til lurer jeg på om man gjørs på angående det å lage styggest mulig drakter?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.