City trakk Oxford United

Pep Guardiola tar med seg guttene sine til Oxford for å møte League One-klubben Oxford United i tredje runde av ligacupen.

Ikke nok med at det var trekning til gruppespillet av Champions League i dag – det var også trekning til tredje runde i ligacupen, som er den første runden der City, og de andre engelske lagene som deltar i europeiske turneringer, kommer inn. Kveldens trekning viser at City skal møte Oxford United, som for øyeblikket ligger på 22. plass i League One etter en svak innledning på sesongen med én seier og fire tap. Laget har tatt seg til tredje runde i ligacupen ved å slå ut først Coventry City og deretter Newport County.

Kampen spilles i Oxford på Kassam Stadium , som har en kapasitet på 12 500, enten tirsdag 25. september eller onsdag 26. september (bekreftes senere).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.