Phillipe Sandler har signert

Det nederlandske stoppertalentet Phillippe Sandler har signert for Manchester City.

21 år gamle Phillippe Sandler har skrevet under for Manchester City på en kontrakt som varer i fire år, en overgang som egentlig var klar allerede i januar i år, som vi tidligere har kunnet melde. Det er likevel først nå at klubben offisielt har gått ut og bekreftet kjøpet av spilleren med landskamper for Nederland U20, og som kommer fra PEC Zwolle, der han fikk 30 kamper. City betaler den nederlandske klubben i underkant av £3 millioner for stoppertalentet, som også kan spille i en defensiv rolle på midtbanen.

Det er foreløpig ikke bestemt om Sandler kommer til å bli en del av City, eller om han går på utlån til en annen klubb. For tiden er Sandler skadet, og det skrives at han ikke vil være tilbake i spill på flere måneder.

 

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.